Ексмайстра лісу ув’язнили на 5 років: у стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП зі смертельним травмуванням неповнолітньої



За публічного обвинувачення ювенального прокурора Житомирської обласної прокуратури майстра лісу визнано винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілої (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Його засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 8 років.

Ювенальний прокурор довів, що смертельну дорожньо-транспортну подію у січні 2022 року скоїв 38-річний житель Новоград-Волинського району, який на той час працював майстром лісу.

Трагічна подія сталася у с. Городниця Новоград-Волинського району. Обвинувачений пізно увечері повертався від батьків із сусіднього села додому на власному автомобілі. Однак сів за кермо, грубо порушивши правила дорожнього руху - у стані алкогольного сп’яніння.

Унаслідок цього не справився зкеруванням, виїхав на зустрічну полосу та смертельно травмував 16-літню дівчину, яка йшла з двома друзями по краю проїзної частини у зустрічному напрямку.

Наразі вирок не набув чинності.

Джерело: Житомирська обласна прокуратура

Ексмайстра лісу ув’язнили на 5 років: у стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП зі смертельним травмуванням неповнолітньої, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW