Путін проїхався вночі по окупованому Маріуполю, - російські ЗМІ. ВІДЕО



Прес-служба Кремля повідомила, що президент росії путін здійснив поїздку до Маріуполя.

Про це  прес-служба Кремля повідомила в неділю, 19 березня.

"У ході візиту глава держави відвідав низку об'єктів міста, зокрема оглянув берегову лінію, район яхт-клубу, будівлю театру, пам'ятні місця міста, а також поспілкувався з місцевими жителями. На запрошення однієї із сімей Путін зайшов до них додому", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що Путін прилетів до Маріуполя вертольотом. За кермом автомобіля він об'їхав кілька районів міста, роблячи зупинки.

Пізніше в соцмережах з'явилось відео, де путін сидить за кермом автомобіля, за вікном - ніч, нічого не видно, міста - не видно. Де саме їде путін - не зрозуміло, проте було помітно, що попереду немає ескорту супроводу, що для російських топ-чиновників взагалі неможливо.

Російські ЗМІ повідомляють, що окрім цього, путін провів засідання свого штабу так званої спецоперації в Ростові-на-Дону.

Зазначимо, що маріупольці, з якими поспілкувався 0629, повідомляють, що ніяких перекриттів доріг або інших заходів безпеки вони не спостерігали. Вчора для них був звичайний день. Російського президента не бачили, та про цей візит нічого не чули.

Не виключаємо, що візит відбувався виключно в темну пору доби, коли в Маріуполі вступає в дію комендантська година.

Пропагандисти пізніше показали відео, де злочинець, якого розшукує поліція, увійшов у будівлю маріупольської філармонії. Хуснуллін, який супроводжував путіна, назвав Приазовський державний технічний університет історичним університетом

Нагадаємо, що напередодні путін відвідав окупований Крим, вже у статусі злочинця, який оголошений у розшук Міжнародним кримінальним судом.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW