Збув майже кілограм метамфетаміну, який вартує близько 1,5 млн грн – ужгородцеві повідомлено про підозру



За процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури жителю Ужгорода повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті психотропів в особливо великих розмірах, а також протиправному зберіганні особливо небезпечних наркотиків (ч.ч. 2, 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, ужгородець продав «клієнту» оптову партію метамфетаміну загальною вагою близько 1 кг, яку останній міг би в подальшому збувати вроздріб. Правоохоронці встановили, що для передачі «товару» підозрюваний продумав схему, за якою залишив розфасований метамфетамін у своєму авто, звідки покупець мав забрати його в обумовлений день і час. Орієнтовна вартість такої партії на «чорному» ринку складає близько 1,5 млн грн.

Вчора, саме під час одержання частини оплати за товар у розмірі 3200 доларів США, зловмисника затримали правоохоронці. Під час санкціонованого обшуку у його помешканні знайшли, ймовірно, кокаїн і канабіс. Їх скеровано на експертизу для дослідження.

Досудове розслідування здійснює Берегівський районний відділ поліції за оперативного супроводу Управління СБУ в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW