Водій Volkswagen зіштовхнувся з молоковозом, в результаті ДТП постраждала 13-річна дівчинка



Аварія за участі автомобілів Volkswagen Golf та ГАЗ-53 сталась 14 березня на автодорозі Бердичів-Літин, неподалік від села Уланів. У результаті дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримала 13-річна пасажирка легковика. Дитина госпіталізована до лікарні. Слідчі встановлюють обставини та причини події.

Водій Volkswagen зіштовхнувся з молоковозом, в результаті ДТП постраждала 13-річна дівчинка, фото-1

Про це повідомляють у поліції Вінниччини. 

За попередньою інформацією слідства, близько 9.00 40-річний водій автомобіля Volkswagen Golf, мешканець Хмільницького району допустив зіткнення з вантажівкою ГАЗ-53, яка рухалась попереду, під керуванням 40-річного жителя Житомирської області.    

Внаслідок автопригоди з тілесними ушкодженнями до медичного закладу доставлена 13-річна пасажирка автівки Volkswagen Golf, жителька Уланівської територіальної громади.  

Водії транспортних засобів не постраждали. Вони освідувані, тверезі. 

Автомобілі поміщені на арештмайданчик.

За цим фактом слідчі розпочали розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW