Які речі пасажири частіше забувають в поїздах "Укрзалізниці": що робити у разі втрати



"Укрзалізниця" знаходить і повертає власникам 63% речей, забутих у поїздах під час мандрівки. Від початку року пасажири 1370 разів звертались до контактного центру компанії з проханнями знайти загублені речі.

Про це повідомили в пресслужбі Укрзалізниці.

Найчастіше пасажири забувають у поїздах гаманці, іграшки, телефони, зарядні пристрої, ноутбуки, документи, годинники та ключі. Тому варто перед виходом з вагона зайвий раз провести "переоблік" саме цих речей у кишенях і валізах.

"Номерні знаки для автомобіля, церковна шапка, дитячий горщик, тепловізор, рулон лінолеуму, медичний корсет, кінна амуніція, капи для зубів, апарат для вирощування насіння, шахова дошка - що ми тільки не розшукували у вагонах", - розповіли в компанії.

Там пояснили, якщо ви загубили в поїзді "Укрзалізниці" дуже важливу для вас річ - не хвилюйтесь, опишіть її за формою: https://services.uz.gov.ua/lost-and-found, або звертайтесь до контакт-центру Укрзалізниці за номером 0 800 503 111, залишайте повідомлення через форму зворотного звʼязку в застосунку, пишіть у Apple Messages, Telegram, Viber чи Facebook Messenger.

Які речі пасажири частіше забувають в поїздах "Укрзалізниці": що робити у разі втрати, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW