7 порад краси, їх має знати кожна жінка



Кожна людина хоче бути привабливішою в очах інших. Однак не всі з нас готові змінити своє ставлення до певних звичок, щоб досягти цього.

Наші предки вважали гарною людиною людину з міцним здоров'ям, а не того, хто має дорогий одяг, і ми, як жителі 21 століття, повинні дотримуватися того ж принципу в оцінці оточуючих.

Яким би дорогим і модним не був ваш одяг, якою б дорогою не була ваша квартира або машина, якщо у вас погана шкіра, зуби або волосся, вас навряд чи назвуть справжньою красунею.

А між тим, стати нею досить легко. Достатньо дотримуватися кількох простих правил.

Спати не менше восьми годин на добу

Тільки вночі, коли ви спите, ваш організм може відновитися після активної життєдіяльності. Шкіра виробляє колаген, який їй так потрібен. Без нього шкіра втрачає свої властивості, а ви можете виглядати старше за свій вік.

Відмовтеся від цукру

Замість цього додавайте в чай або кашу маленьку ложечку натурального меду. Це і корисніше і смачніше.

Закохуйтеся

Піднесені емоції підвищують настрій, кров починає швидше текти по венах і надає шкірі здорового сяйва.

Частіше ходіть босоніж

Особливо вдома. Це допоможе запобігти плоскостопості, оздоровити організм і захистити ноги від шкідливих бактерій, які люблять "оселятися" в домашньому взутті.

Правильний раціон

Перегляньте свій раціон, зробивши акцент на продуктах, багатих поживними речовинами і вітамінами. Лікарі давно говорять, що вітаміни найкраще засвоюються з їжі.

Спробуйте середземноморську дієту

Середземноморська дієта базується на принципах правильного харчування. Оливкова олія, морська риба та велика кількість фруктів і овочів дадуть вашому організму найкращі результати.

Знайдіть мотивацію

Якомога частіше дивіться на фотографії людей, які вам подобаються і мають тіла, які ви вважаєте ідеальними. Це ефективно мотивуватиме вас спробувати повторити досягнення вашого шанувальника.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW