Логопединя з Рівненщини готує для військових "сухий" борщ



На фронті українські захисники смакують борщем, який у сушеному вигляді виготовляє волонтерка з Рівненщини.

Про це повідомили на сторінці Рівненської ОВА. 

Логопединя з Рівненської області Марія Ярославська займається з дітками з особливими потребами, а у вільний час нарізає, сушить і фасує у пакети потрібні інгредієнти, щоб військові змогли відчути домашнє тепло на фронті. 

Логопединя з Рівненщини готує для військових "сухий" борщ, фото-1

Для цього достатньо залити суміш окропом. Зазначається, що сьогодні у її меню налічується 5 перших сухих страв: борщ, грибний суп із гречкою, суп із макаронами, суп зі шпинатом та кус-кусом, суп харчо з рисом та томатами. 

Логопединя з Рівненщини готує для військових "сухий" борщ, фото-2

До кожного волонтерка додає тепер і сушене м’ясо або ковбаски. 

«Для мене було тяжко, що люди йдуть воювати, мої рідні дядьки воюють, а я нічого зробити не можу. Я не могла просто перерахувати гроші, бо здавалося, що це завжди встигну зробити. Тож із першого дня думала, чим можу зайнятися. І якось одного ранку, коли прокинулася, сказала чоловіку, що буду готувати сухі борщі. Він спочатку здивувався, це я прочитала у його погляді, але вже увечері придбав для мене сушарку і приніс її додому», - розповідає Марія

 Відтоді звичайні ваги та куплена чоловіком сушарка стали зброєю Марії. 

На сьогодні військові отримали тисячі пакетів із сухим борщем та супами від рівненських волонтерів. Серед них - друзі, рідні та близькі Марії. Минулого місяця на передову поїхало більше 200 пакетів. Найголовніше для Марії – це те, що їх супи споживають військові в польових умовах, де неможливо розводити вогонь. Кажуть, що це зручно та швидко.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW