Прогулянка з собакою закінчилася розбоєм: на Одещині затримали чоловіка, який вдарив співмістянина



Зловмисник вдарив чоловіка по голові так, що той знепритомнів, а коли прийшов до свідомості, виявив відсутність телефона і велосипеда.

Про це повідомили у прес-службі ГУНП в Одеській області

На тому тижні, ввечері у місті Ізмаїл, 40-річний громадянин вигулював собаку. Чоловік повідомив правоохоронцям, що зустрівся з малознайомими жителями міста. Вони запропонували разом випити, а під час спілкування між заявником і одним чоловіком із компанії виник конфлікт. У розпалі сварки зловмисник несподівано завдав потерпілому удар по голові, від якого він втратив свідомість. Коли ж громадянин опритомнів, то виявив відсутність телефона і велосипеда загальною вартістю приблизно 13 тисяч гривень.

Правоохоронці отримали прикмети правопорушника і менш ніж за дві години встановили його місцезнаходження. Поліцейські провели санкціонований обшук за місцем мешкання, 34-річного раніше судимого за майнові злочини чоловіка, де вилучили все майно, здобуте злочинним шляхом.

За наявності достатніх доказів передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України, йдеться про розбій, вчинений в умовах воєнного стану. Суд задовольнив клопотання слідчих та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW