Росіяни зранку тричі обстріляли Авдіївку та завдали авіаудару по коксохімічному заводу



На Донеччині зранку російські загарбники тричі обстріляли Авдіївку з артилерії.

Окрім того ворог завдав авіаракетного удару по території Авдіївського коксохімічного заводу (АКХЗ).

Про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував відповідні фотографії руйнувань.

«Зранку росіяни тричі обстріляли Авдіївку з артилерії, у тому числі касетними боєприпасами, а також завдали авіаракетного удару по території АКХЗ», - написав Кирилиенко.

Він зазначив, що також на Донецькому напрямку військові рф обстріляли Курахове і завдали авіаракетних ударів по Ласточкиному та Красногорівці Очеретинської громади, обійшлося без жертв.

Крім того, Кириленко констатував, що на Горлівському напрямку четверо людей були поранені в Бахмуті — відомо про пошкодження трьох багатоповерхівок та адмінбудівлі. У Костянтинівці поранено одну людину, пошкоджено 12 приватних та чотири багатоповерхові будинків. Зранку відбувся обстріл Никифорівки Соледарської громади, гучно було на околицях Часовоярської та Торецької громад.

«На Лисичанському напрямку зруйновано будинок у Зарічному Лиманської громади, пошкоджено будинки у Сіверську та населених пунктах громади», - додав керівник ОВА.

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новости Славянска)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news6262



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW