Попросив подзвонити та «розчинився» у натовпі: поліція викрила жителя Одещини



Перед судом постане житель Білгорода-Дністровського. 32-річний чоловік попросив малознайомого громадянина дати мобільник, щоб нібито зробити один дзвінок, бо його гаджет розрядився. Отримавши бажане, зловмисник «розчинився» у натовпі.

Про таке повідомили у поліції.

Усвідомивши, що «попався на гачок» шахрая, 48-річний потерпілий звернувся до правоохоронців. Поліцейські витратили не один тиждень на пошуки правопорушника: той почав змінювати місце проживання, покинувши Одеську область. Врешті чоловіка викрили та вилучили у нього чужий телефон.

«На підставі зібраних доказів поліцейські під процесуальним керівництвом районної окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення у заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України», - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Правопорушнику загрожує покарання штрафом від двох тисяч до трьох тисяч (від 34000 до 51000 гривень) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від двохсот до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW