Нетверезий пасажир накинувся на водія, вигнав його з салону і угнав авто



7 березня о 22:00, поліція отримала повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем «Skoda Fabia», що належить мешканцю села Брід Хустського району. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На місце виклику було відправлено слідчо-оперативну групу поліції та інспекторів сектору реагування патрульної поліції Берегівського районного відділу.

Поліцейські провели дослідження на місці події та взяли свідчення від постраждалого, щоб встановити обставини злочину.

Після спільного відпочинку з друзями потерпілий погодився підвезти їх на власному автомобілі до села Верхні Ремети Берегівського району. Дорогою між водієм та 25-річним пасажиром, який сидів на задньому сидінні та перебував у стані алкогольного сп’яніння, виник конфлікт. Обвинувачений схопив водія за шию та почав душити. Злочинець наказав потерпілому вийти з машини і віддати ключі від автомобіля.

Після цього зловмисник сів за кермо автомобіля та поїхав у невідомому напрямку.

Співробітники кримінальної поліції провели оперативні заходи і врешті-решт знайшли викрадений автомобіль у сусідньому Мукачівському районі. З’ясувалося, що зловмисник не впорався з керуванням і з’їхав у поле, після чого втік. Незабаром поліція затримала підозрюваного.

Наразі він перебуває під тимчасовим арештом. Поліція кваліфікувала його дії за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Крім того, поліціянти склали адміністративний протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW