Криворізькі поліцейські затримали чоловіка, на рахунку якого грабіж, розбій та завдання смертельних тілесних ушкоджень



Криворізькі поліцейські затримали чоловіка, на рахунку якого грабіж, розбій та завдання смертельних тілесних ушкоджень Зловмисник побив двох місцевих жителів та забрав їх особисті речі. Внаслідок нападу один з потерпілих помер.

Про це повідомляє ГУ НП у Дніпропетровській області.

7 лютого близько 19:45 біля одного із закладів на території Металургійного району міста підозрюваний побив 50-річного містянина та забрав у нього сумку. Перехожі викликали потерпілому швидку медичну допомогу, але він від госпіталізації відмовився та самостійно пішов додому. 9 лютого від отриманих тяжких тілесних ушкоджень чоловік помер за місцем мешкання.

Також правоохоронці встановили, що зловмисник причетний до пограбування, яке сталося 1 березня у під’їзді багатоповерхового будинку на території Металургійного району. Співробітники відділення поліції № 2 Криворізького РУП з’ясували, що підозрюваний побив 58-річного чоловіка по голові та забрав його особисті речі.

6 березня раніше судимому 50-річному зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 186 (грабіж), ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Криворізькі поліцейські затримали чоловіка, на рахунку якого грабіж, розбій та завдання смертельних тілесних ушкоджень, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW