У Кривому Розі нагородили волонтерок та захисниць, - ФОТО



У Кривому Розі відбулось нагородження волонтерок та захисниць за зразкову службу та бездоганне виконання бойових завдань, а також з нагоди Міжнародного жіночого дня, яке також називають Днем боротьби за права жінок.

Про це повідомляє 0564.ua.

Вчора, 7 березня, начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко, депутат Верховної Ради України Юрій Корявченков, командир військової частини А7224, полковник Юрій Сіньковський вітали захисниць та волонтерок, а також вручали їм нагороди.

Перед врученням нагород присутні заспівали Державний Гімн України та вшанували пам'ять полеглих Героїв. 

До присутніх звернувся Юрій Сіньковський та подякував захисницям за те, що вони сьогодні боряться за нашу свободу, за незалежність нашої держави. Також полковник побажав усім нам Перемоги, щоб усі жінки могли повернутись до свого звичайного життя. 

- Дивлячись на вас, я розумію, що така нація незламна, вона непереможна, вона приречена на успіх. Ще раз низький вам уклін та слова вдячності! 

Євген Ситниченко подякував присутнім захисницям за те, що вони встали на захист нашої держави, наших домівок, а волонтеркам подякував за надійний тил, який вони забезпечують для наших військових. 

- Шановні жінки, ви зараз на рівні з чоловіками пишете історію перемоги нашої країни. Вами пишається вся країна, - зазначив Юрій Корявченков.

Після привітань та слів подяки, захисницям та волонтеркам вручи нагороди, серед яких були: почесна відзнака "129 Окремої Бригади ТрО", медаль командувача ОСУВ "Таврія" "За оборону Рідної Держави", медаль "Чарівна сила України", а також медаль "За захист Криворізького району" та  "Захиснику Вітчизни".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW