"Це не через скруту": дружина Віктора Павліка відреагувала на закид про одруження з “підстаркуватим чоловіком”



Катерина Реп’яхова здобула в Україні популярність після одруження з відомим музикантом Віктором Павліком.

Тепер вона активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, а також розвиває власний бізнес і працює концертним директором свого чоловіка. Як і будь-яка зірка, Катя Репяхова має своїх хейтерів. Нещодавно зірка різко відповіла на їхні закиди, пише НД.

Так, днями знаменитість опублікувала нові кадри з фотосесії в чорно-білому кольорі. Ледве не всі підписники знаменитості зазначили, що вона неймовірно виглядає на нових фотографіях, а такий стиль їй дуже пасує. Втім, у коментарях до допису з цими фото знайшлась людина, яка розкритикувала особисте життя Катерини Репяхової.

Катерина Репяхова відповіла на недоречні закиди своїх шанувальників

Катерина Репяхова відповіла на недоречні закиди своїх шанувальників

Одна з підписниць знаменитості спробувала поспівчувати Катерині Репяховій через те, що та ніби-то змушена працювати одразу на трьох роботах.

Коментаторка зауважила, що дівчина мусила одразу розуміти, на що йде, адже починала подружнє життя з “підстаркуватим чоловіком”. Крім того, підписниця “пожаліла” Репяхову через те, що тій “не пощастило з батьком”.

Дружина відомого українського музиканта не проігнорувала коментар, який помітно порушив її особисті кордони. Катерина Репяхова зазначила, що у світі існують люди, які працюють у задоволення. Ба більш, блогерка додала, що почати працювати на третій роботі, створювати власний бренд одягу, вона почала не від скрути, а тому, що має натхнення та змогу це робити.

Катерина Репяхова відповіла на закиди шанувальників щодо свого особистого життя

Катерина Репяхова відповіла на закиди шанувальників щодо свого особистого життя

Крім того, блогерка відповіла й на ту частину коментаря, в якій підписниця зауважила, що покладатись Катя Репяхова має тільки на себе. За словами дружини українського співака, вона завжди живе за таким кредо.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW