Яке японське авто до тисячі доларів можна купити на Одещині: п'ять варіантів



Редакція сайту 048.ua продовжує постійну рубрику, в якій ми переглядаємо актуальні оголошення з продажу автомобілів в різних цінових категоріях на просторах інтернет-авторинку RST, після чого обираємо п'ять машин, які потенційно можуть зацікавити наших читачів.

Цього тижня ми вирішили подивитися, яку вживану машину японського автопрому можна купити від 700 до 1000 доларів. Зазначимо, що до добірки потрапили два транспортних засоби, в яких кермо розташоване з правого боку, що може створити незручності для водіїв з малим досвідом водіння або при їзді по дорогам з однією смугою руху в кожному напрямку. Наприклад, обігнати вантажівку або автобус на такому автомобілі буде важко і небезпечно.

Підкреслимо, що обрані машини знаходяться в межах Одеської області, а добірка не є рекламою чи топом.

Також зазначимо, що ми не рекомендуємо до покупки дані транспортні засоби, а тільки показуємо ситуацію на ринку, обираючи кращі із запропонованих варіантів.

Яке японське авто до тисячі доларів можна купити на Одещині: п'ять варіантів , фото-1

Почнемо з найдешевшого у добірці автомобіля - це NISSAN March, який зійшов з конвеєру у 1986 році. Це трьохдверний хетчбек з літровим бензиновим двигуном. Коробка передач механічна.

Зовні машина виглядає нормально, як на свої руки. Візуально кузов без значних дефектів, іржі чи дір. Салон не дуже охайний, а водійське сидіння в поганому стані.

«Продам гарненького японця. Справжнього самурая. У тисячу разів краще за будь-якого Жигуля! Повністю на ходу. Жодних вкладень не вимагає. 190 тисяч рідного пробігу. Машина поварена, замовілена. Витрати палива 5-6 літрів, дуже економна. Мотор працює тихо, без будь-якого стороннього шуму. Кпп на п’ять ступенів, механіка. Включається м'яко. Ходова повністю перебрана. По електриці працює кожна кнопочка. Протитуманки, новий акумулятор, регулювання дзеркал, зимова гума, люк, музика. Терміново потрібні гроші», - розповідає продавець.

Яке японське авто до тисячі доларів можна купити на Одещині: п'ять варіантів , фото-2

Другий в добірці автомобіль – це MAZDA 626 у кузові ліфтбек. З конвейеру машина зійшла у 1987 році. Під капотом бензиновий дволітровий двигун. КПП механічна.

Зовні машина без видимих нюансів. Салон виглядає нормально, але дуже затертий.

«Машина на впевненому ходу. З потужним двигуном. Приємна. М'яка. Легка і швидка. Комфортабельний салон. Зручна комплектація. Чудова зимова гума. ЛКП на 3+. Торг біля капота», - пише автор оголошення.

Яке японське авто до тисячі доларів можна купити на Одещині: п'ять варіантів , фото-3

На черзі - хетчбек MAZDA Familia з двигуном на півтора літра і автоматичною коробкою передач. З конвеєру машина зійшла у 1986 році.

По кузову видно багато нюансів, але салон дуже приємний і охайний.

«З документом все добре. Будь-який вид переоформлення. Автомат і двигун працюють відмінно. Вкладень не вимагає», - описує авто власник.

Яке японське авто до тисячі доларів можна купити на Одещині: п'ять варіантів , фото-4

Четвертий у добірці автомобіль - седан MITSUBISHI Lancer 1988 року випуску. Двигун бензиновий на півтора літра. Коробка передач механічна.

Зовні машина виглядає нормально. Салон також у гарному стані, хоча з деякими його елементами «хімічили».

«Машина була у батька. Загалом у сім'ї 6 років. На початку лютого була заміна мастила, фільтрів, гальмівних колодок у коло, свічок та дротів. Страховка до грудня 2023 року. Щодня на ходу. Їжджу без проблем. Не підводить. Мотор та коробка в хорошому стані», - описує авто продавець.

Яке японське авто до тисячі доларів можна купити на Одещині: п'ять варіантів , фото-5

Останній у даній добірці автомобіль - ще одна MAZDA 626 1987 року випуску, але у кузові седан. Навдміну від аналогічно авто, яке ми розглянули вище, даний варіант коштує на 112 доларів США дорожче. Двигун тут також на два літри і механічна КПП.

Зовні машина виглядає нормально, але кузов пофарбований гравітексом, і це погано на перспективу. При бажанні верефарбувати авто доведеться дуже сильно попітніти, щоб зробити це. Також враховуйте, що автомобіль, ймовірно, був у ДТП, де сильно постраждала ліва передня частина. А от до салону притензій нема.

«Поварена нещодавно. Пофарбована гравітексом і зверху фарбою. Кузов живий. По ходовці в нормі, але під питанням одна граната, що некритично. Витрата палива 8-9 літрів. Особливих вкладень не вимагає», - описує авто продавець.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW