Декілька разів зґвалтував неповнолітню різними способами: в Одесі судили злочинця



В Одесі раніше судимий чоловік декілька разів зґвалтував неповнолітню. Приморський районний суд Одеси відправив злочинця на дев’ять років за ґрати.

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Злочинцем виявився уродженець міста Кілія Одеської області, який вже двічі був засуджений за крадіжку. Він декілька разів скоював ґвалтування і залякував жертву, щоб вона не повідомила про злочин правоохоронцям.

Ґвалтування, через яке чоловік отримав вирок, сталося в Одесі у березні 2018 року. На той момент потерпілій було всього 14 років.

Слідством встановлено, що чоловік заманив дівчину, яку добре знав, у закинуту будівлю на вулиці Приморській під приводом повернення грошей за телефон, який вона просила продати. Коли потерпіла зайшла, він зачинив вхідні двері та, пригрозив ножем, примусивши віддати йому інший телефон, який вона мала при собі.

Як зазначається, чоловік зробив це, щоб жертва не могла зателефонувати своїй матері та покликати на допомогу. Потім він примусив дівчину роздягнутися та почав ґвалтувати різними способами більше години.

Повідомляється, що чоловік не відпустив свою жертву і наступного дня знов її зґвалтував кілька разів, після чого втік. Телефон він їй не повернув. У той же день потерпіла звернулась в правоохоронні органи.

Експертиза встановила, що до ґвалтування у дівчини статевих відносин не було.

Свою провину чоловік не визнав, стверджуючи, що потерпіла добровільно погодилась на інтимні стосунки.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW