У Києві та столичному регіоні посилили протиповітряну оборону



Розгалужена система різних зразків протиповітряної оборони, що розосереджені у Київській області, надійно захищають небо над Києвом та регіоном від ворожих повітряних атак.

Про це заявив командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Скоріше долучайтесь та читайте.

За його словами, українські військові готові до відбиття ракетних обстрілів та атак ворожими БПЛА в небі над Київською областю та над столицею. Сили та засоби протиповітряної оборони постійно маневрують на місцевості, щоб російські окупанти не вирахували їхнє місцезнаходження.

Вся ця система постійно підтримується у бойовій готовності. Зокрема, організоване своєчасне оповіщення та надання цілевказівок через відповідні канали системи управління, – зазначив Наєв.

Генерал додав, що кожен бойовий розрахунок та екіпаж у стислі терміни отримують своє окреме завдання до відбиття загрози з повітря.

Нагадаємо, ми раніше писали, що українські військові, на початку повномасштабного вторгнення росії, замінували всі мости, через які можна було перейти з лівого на правий берег Києва.

Також розповідали про те, що командувач Сухопутних військ Збройних Сил України – командувач оборони Києва та оперативного напрямку, Герой України генерал-полковник Олександр Сирський назвав найкритичніший момент операції по обороні Києва, яка тривала в період з 24 лютого по 2 квітня минулого року.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW