На кордоні з Угорщиною затримали двох контрабандистів



Учора ввечері прикордонники Чопського загону затримали двох громадян України, які намагалися перенести до Угорщини партію безакцизних тютюнових виробів. Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Рух невідомих у напрямку держрубежу військовослужбовці відділу «Соломоново» зафіксували за допомогою спеціальних технічних засобів. У район спрацювання одразу вислали групу та оперативних співробітників загону.

У ході пошукових заходів прикордонники виявили поблизу населеного пункту Чоп двох чоловіків, які рухалися в бік держрубежу та несли три пакунки з сигаретами.

Коли правопорушники помітили прикордонний наряд, вони вдалися до втечі. Аби зупинити втікачів, правоохоронцям довелося здійснити попереджувальний постріл вгору. Чоловіки мали при собі паспортні документи громадян України та виявилися жителями міста Чоп.

У їхніх пакунках нарахували 3750 пачок тютюнових виробів без марок акцизного збору України. Затриманих доставили у прикордонний підрозділ з метою з'ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону.

Також у діях чоловіків вбачають ознаки ознаки правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця чи працівника ДПСУ».

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW