Генератори, юридична допомога та оснащення шелтерів: окреслені основні напрямки співробітництва Покровськоъ громади з БФ «Карітас Маріуполь»



Задля підтримки жителів та інфраструктури громади керівництво Покровської ТГ налагодило тісну співпрацю з міжнародними та вітчизняними донорами. Серед таких – організація Карітас, яка має чимало підрозділів. 

«Ми розширили нашу мережу - вже 42 центри по всій країні здійснюють допомогу. Завдяки цьому ми змогли надати більш ніж 4 мільйони послуг людям, які цього потребують. А це майже 2,7 млн бенефіціарів», - розповів виконавчий директор Карітас Маріуполь Євген Чако.

Генератори, юридична допомога та оснащення шелтерів: окреслені основні напрямки співробітництва Покровськоъ громади з БФ «Карітас Маріуполь», фото-1

Під час зустрічі була оговорена можливість надання громаді двох потужних генераторів, які будуть встановлені на місцевих котельнях, первинної юридичної допомоги населенню(у тому числі ВПО), встановлення фільтрувальних станцій на наявних свердловинах та оснащення гуртожитків для людей, які прибувають до Покровська з зони бойових дій. 

«Головним чином Карітас працюватиме за двома напрямами: забезпечення населення питною водою та ремонт шелтерів. Я дуже радий, що у нас є такий партнер, завдяки якому Покровська громада матиме вагому допомогу», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Генератори, юридична допомога та оснащення шелтерів: окреслені основні напрямки співробітництва Покровськоъ громади з БФ «Карітас Маріуполь», фото-2

Обговорили учасники зустрічі й сприяння благодійників у наповненні місцевих шелтерів харчовими продуктами та засобами гігієни. 

Крім того, керівники Покровської МВА подякували представникам «Карітас Маріуполь» за вже тривалу співпрацю та дійшли згоди щодо вирішення нагальних питань місцевих мешканців й створення належних умов для перебування внутрішньо переміщених осіб.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW