Від журналістки до пропагандистки. Як колаборантка Ольга Гретченко робить кар’єру в Маріуполі, - ФОТО



Маріупольчанка Ольга Гретченко відома багатьом маріупольцям з дитинства, бо протягом 5 років вона вела на телеканалі ТБ 7 дитячу програму «Родничок». Виявляється, пані Ольга любила дітей, а Україну – не любила. Під час захоплення Маріуполя журналістка Ольга Гретченко залишила Маріуполь, але потім, після окупації міста, повернулась.

Гретченко прийшла працювати на телебачення в 2006 році. Спочатку вона  працювала на ТБ 7 в рекламному відділі. Іноді вела вітальну програму " От семёрки с любовью". Пізніше робила православну передачу для дітей "Родничок". Запрошувала до ефіру різних священників, вчила дітей християнським цінностям. 

Від журналістки до пропагандистки. Як колаборантка Ольга Гретченко робить кар’єру в Маріуполі, - ФОТО, фото-1

Закрилася передача в 2012 році. Певний час Гретченко ще працювала на різних посадах. В 2018 році вона звільнилась.

За інформацією проєкта «Зрадомір», який збирає відомості  про маріупольських колаборантів та зрадників, після звільнення Ольга Гретченко працювала на відомого маріупольського бізнесмена та лікаря Олександра Ярошенко. Писала для нього піар-тексти. До речі, сам Ярошенко завжди займав проукраїнську позицію. Це не завадило Ользі Гретченко погодитися працювати на нього.

Від журналістки до пропагандистки. Як колаборантка Ольга Гретченко робить кар’єру в Маріуполі, - ФОТО, фото-2

«Вона ніколи не приховувала своїх проросійських поглядів та ще в 2014 році говорила, що вона "за росію". Відвідувала в 2019 році Санкт-Петербург, активно користувалась забороненими в Україні російськими соцмережами», - пише Зрадомір.

Не визнає військову агресію рф, радіє окупації Маріуполя.

Від журналістки до пропагандистки. Як колаборантка Ольга Гретченко робить кар’єру в Маріуполі, - ФОТО, фото-3

Під час військових дій виїхала до рф, але потім повернулась в окуповане місто. Перекваліфікувалась з журналістки на SMM-спеціалістку та працює на Савелія Вашуру, піарить його зоопарк. Нагадаємо, що сам Вашура активно співпрацює з окупантами, знімає відео, на яких заперечує факт російської агресії, співпрацює з терористами угрупування «Сомалі».

Більше про колаборантів та зрадників читайте в нашому спецпроєкті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW