Емоції зашкалювали: на Тернопільщині боєць влаштував сюрприз, приїхавши з фронту одразу в ліцей, де працює його дружина і вчаться їхні діти



Боєць з Тернопільщини Іван Ковальчук зробив сюрприз своїй дружині та дітям. Військовослужбовець прийшов до навчального закладу, де працює його дружина й навчаються діти.

Про це Суспільному повідомила заступниця директора з виховної роботи Хоростківського ліцею №1 Ірина Музика.

За її словами, боєць родом із села Хлопівка, що в Хоросківській громаді.

"Він був учасником АТО, а з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну одним із перших пішов захищати нашу землю. Це його другий візит додому з часу несення служби. Військовослужбовець воює на Бахмутському напрямку".

За словами Ірини Музики про те, що Іван Ковальчук приїде до ліцею одразу з фронту не знав ніхто.

"Це був сюрприз, ми стояли в коридорі й побачили, що до ліцею зайшов чоловік у військовій формі з букетом квітів. Ми й одразу не впізнали його. Дружина Івана Галина працює в ліцеї кухаркою. Молодша донька Ангеліна вчиться у 1 класі, а старша Тетяна у 9-му".

Спочатку боєць зустрівся із дружиною.

"Треба було бачити ці радісні емоції. Вони потім разом пішли до класу молодшої доньки. Там відбулася ще одна щемна зустріч. Однокласники Ангеліни знали, що її тато на фронті й також дуже зраділи, його побачивши, бо писали й передавали через волонтерів йому листи. Потім батьки пішли до Тані".

Ірина Музика каже, що в Хоростківському ліцеї №1 це перший візит батька, який приїхав до своїх рідних прямо з фронту.

"І директор нашого закладу й увесь колектив ліцею бажає нашим військовим повернутися з перемогою. Нехай кожне жовто-блакитне серденько обійме свого тата чи рідну людину".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW