Хотіли підтримати флешмоб РФ: на центральній площі Харкова підлітки збиралися влаштувати масову бійку, - ФОТО



Харківська поліція оперативно попередила масову бійку, яка планувалась у центрі міста

27 лютого близько 14:00 на одній з центральних площ міста зібралась група з кількох десятків підлітків, щоб підтримати флешмоб, який запустила Російська Федерація. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області.

За попередніми даними, підлітки збиралися влаштувати масову бійку. Поліція оперативно затримала усіх юнаків і дівчат та доставила до підрозділів поліції для з’ясування усіх обставин. В результаті події ніхто не постраждав.

За словами начальника ГУНП в Харківській області Володимира Тимошка, зараз правоохоронці запрошують батьків, діти яких взяли участь у флешмобі.

"З ними зустрічатимуться ювенальні поліцейські і проводитимуть профілактичні бесіди. Я звертаюся до всіх дорослих. Будьте уважними з вашими дітьми, підтримуйте з ними постійний зв’язок, допомагайте їм розібратися в тому, що відбувається, де добро, а де зло. Війна йде не тільки на полі бою. Ворог хоче знищити нашу країну і використовує наших з вами дітей задля досягнення своїх кровожерливих цілей. Тільки разом ми зможемо це зупинити. Тільки разом ми переможемо цих варварів. Давайте не дозволимо державі членистоногих покалічити наших дітей ще більше, ніж вони скалічені війною зараз", - наголосив Володимир Тимошко.

Інформацію про подію поліцейські зареєстрували в Єдиному обліку. Вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW