Загарбник жаліється, що російські військові обстрілюють своїх — ГУР



Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило чергове перехоплення розмови російського загарбника.

Окупант розповідає про великі втрати, відправлення на війну мобілізованих без підготовки та обстріли з боку російських військ.

Розмову ГУР МОУ оприлюднило на своєму сайті.

"Учора, ..., картоплю копали, а сьогодні на війну нас відправили, ніякої підготовки, … (нічого) немає. Ось хлопці сиділи, …, у пункті тимчасової дислокації, … (вдарили) 400 осіб разом накрили, 400 мобілізованих", - жаліється росіянин.

Загарбник також розповідає про те, що росіяни обстрілюють своїх. Зокрема, були випадки, коли вертоліт рф "відпрацював" по позиціях російських загарбників, а їхні танки знищили військових країни-агресора, бо переплутали координати. Зазначив, що особисто вже двічі опинявся під танковим та артилерійським обстрілами, а також що російські військові його мало не розстріляли з автомата.

Ворог також згадав про приїзд до військових психолога, який прямо їм сказав, що всі ці загарбники за документами – це просто "запас", і що вони не зможуть довести, що брали участь у бойових діях.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW