На Миколаївщині лише за добу сталося шість пожеж. Причини деяких встановлюються, - ФОТО



Протягом 20 і 21 лютого на Миколаївщині рятувальники ліквідували шість пожеж.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

У Миколаєві, зранку, сталась пожежа у побутовому приміщенні. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалось вберегти будівлю від знищення. О 10:44 пожежу ліквідовано на площі 40 кв. м, її причина встановлюється.

Також у Новому Бузі сталось загоряння житлового будинку. Об 11:15 вогнеборці погасили вогонь на площі 10 кв. м, її спричинило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

А у місті Первомайськ сталась пожежа у  підвальному приміщенні Палацу культури. Рятувальникам вдалось загасити пожежу на площі 2 кв. м, причина встановлюється.   

У Миколаєві також горів дах.На місце виїхали відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та чергова зміна оперативно-координаційного центру. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалось вберегти житловий будинок від повного знищення. О 12:40 пожежу ліквідовано на площі 5 кв. м, її спричинило коротке замкнення електромережі.

В ніч на 21 лютого в Южноукраїнську сталась пожежа  в приміщенні кухні ресторану. Вогнеборці 25 ДПРЧ ліквідували пожежу о 23:26 на площі 4 кв. м, її причина встановлюється.

В селі Лупареве вночі горів дах  літньої кухні. На місце направлено відділення Галицинівського загону місцевої пожежної охорони. Вогнеборці запобігли перекидання вогню на поруч розташовану господарчу споруду. О 04:40 пожежу ліквідовано на площі 30 кв. м, її причина встановлюється.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW