Українцям підказали сервіси з працевлаштування, на яких робота для біженців є завжди



Українці, які через війну були змушені змінити місце проживання, втратили не лише рідні домівки, а й свою роботу. При цьому лише одиницям вдалося перевестися на віддалений формат праці та продовжувати трудитись на колишньому місці. А більшості доводиться на новому місці проживання, поряд із облаштуванням побуту займатися ще й пошуком роботи. Популярні послуги з працевлаштування допоможуть у пошуках роботи для біженців, де б вони не знаходилися.

Видання finance.ua пропонує добірку таких сервісів, які допоможуть як ВПО, так і українським біженцям, які опинилися за кордоном, з пошуком роботи.

UaJobNow (https://t.me/ amqHeNrLQpwyNjRi) Це Телеграм-канал, в якому знайдеться чимало вакансій для українців, у тому числі й біженців. У цьому ресурсі зібрано вакансії як в Україні, так і за кордоном – у європейських країнах. Якщо вам не з руки щодня ходити на роботу, можна також знайти чимало вакансій на "віддаленні". Причому на цьому ресурсі знайдеться робота для будь-якого майстра: від майстра манікюру та швачки до IT-фахівців.

Goodjob (https://t.me/findyourgoodjob). Цей проект із пошуку роботи було створено незабаром після початку повномасштабної війни в Україні. Команда спеціалістів із працевлаштування допомагає людям, зайнятим пошуками роботи, контактувати з роботодавцями. Причому йдеться про працевлаштування практично в усьому світі: в Європі, Азії та навіть за океаном, у США. Ще один позитивний момент: на цьому ресурсі біженцям не лише допоможуть з пошуками роботи, а й запропонують добірки освітніх ресурсів, а також стажування за тією чи іншою спеціальністю.

Робота для переселенців з України (https://t.me/helpukrainiansjooble) Назва цього ресурсу говорить сама за себе. Він "заточений" під пошук роботи для біженців за кордоном. Цей канал веде пошук роботи у 70 зарубіжних країнах. Тому можна розраховувати, що заняття обов'язково знайдеться для будь-якого претендента. Причому багато вакансій, які пропонують на цій платформі, не вимагають спеціальних навичок або профільної освіти. Можна розпочинати роботу з мінімальних навичок. На цьому ресурсі можна знайти чимало пропозицій віддаленої роботи. А крім того, ресурс публікує практичні поради для біженців щодо працевлаштування за кордоном.

СпівДія Працевлаштування (https://www.facebook.com/spivdiia.org.ua/) На цій платформі можна знайти як готові вакансії для українців, так і отримати консультації щодо пошуку роботи. Він допомагає підприємцям, які релокували свій бізнес, швидше зорієнтуватись на новому місці та зав'язати корисні зв'язки. Тут можна отримати корисну консультацію з багатьох питань: від складання безпрограшного резюме до порад, як поводитися на співбесіді, та як скласти особистий план професійного розвитку.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW