На пунктах пропуску, на роботі та за місцем проживання: в Україні обіцяють роздавати повістки абсолютно скрізь



Керівник Бюро вербування та класифікації повідомив, що повістки можуть бути вручені будь-де - на пунктах пропуску, на роботі та за місцем проживання.

Після суперечливої новини у соціальних мережах про те, що повістки вручали на гірськолижному курорті біля села Славське на Львівщині, джерело з ТЦК та СП Львова повідомило, що на сьогоднішній день законодавчо не визначено, де можна, а де не можна вручати повістки.

Про це повідомляє 5692.com.ua з посиланням на коментар Александра Тищенко для TSN.

На сьогоднішній день законодавством не визначено, в якому порядку можна вручати повістки, а в якому - ні. На практиці повістка може бути вручена особисто будь-де - на вулиці, на придорожній зупинці, за місцем роботи, за місцем проживання тощо.

Особисто вручати повістки можуть представники органів місцевого самоврядування, керівники підприємств, установ та організацій, де працює особа, відповідальна за призов, управителі будинків та працівники місцевих центрів комплектування та соціальної допомоги. Львівська область не є винятком в плані виконання повістки на курорті. В країні зараз, як не як, Загальна мобілізація.

Повістки можуть роздавати будь-де. Скільки повісток обслуговується на курорті - це конфіденційна інформація, тому ми не маємо права її розголошувати. Повістки видаються не для того, щоб відправити людей на поле бою, а для перевірки їхніх реєстраційних даних, і вони повинні надати інформацію про свій сімейний стан, стан здоров'я тощо.

Читайте також: В Україні офіційно запрацював механізм надсилання повісток до суду через Viber: як він працює

Українцям роздають безкоштовні продуктові набори: як отримати необхідні продукти від АТБ

Не надходить допомога для ВПО: з яких причин багато українців не отримали гроші та як повернути виплати



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW