У Харкові відновили водопостачання у частині Індустріального району



Робітники КП «Харківводоканал» відновили водопостачання у частині будинків житлових масивів «Рогань» та «Горизонт» в Індустріальному районі.

Як повідомив сьогодні, 15 лютого, заступник директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання» Микола Завада, під час чергового обстрілу ворог цілеспрямовано зруйнував один із об'єктів енергетичної інфраструктури. За його словами, без електроенергії залишилася насосна станція, яка подає воду в частину будинків житлових масивів «Рогань», «Горизонт» та «Сонячний» в Індустріальному районі.

«Після зупинки насосів водопостачання на верхніх поверхах багатоквартирних будинків було на зниженому тиску або зникло зовсім. Відновлювальні роботи велися поетапно. Стабільно послугу налагодили вже о 12:00 13 лютого», - зазначив Микола Завада.

За його словами, водопостачання забезпечили за рахунок перерозподілу подачі води з сусідніх насосних станцій. Микола Завада повідомив, що подібних ситуацій на об'єктах водопостачання раніше не виникало.

«Це тимчасове вирішення проблеми. Вже впроваджується альтернативна програма відновлення подачі електроенергії на станцію, і ми готуємо майданчик для встановлення генератора. Поки що відзначаємо незначні стрибки і зниження тиску води на верхніх поверхах у нічний час, тому продовжуємо контролювати окремі адреси будинків, але загалом проблема вирішена. Для порівняння, вчора диспетчерська служба прийняла 228 заявок на відсутність води, а сьогодні - лише три, і всі вони мають індивідуальний характер», - наголосив заступник директора з виробництва.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW