Що подивитись на День Закоханих: ТОП-5 фільмів про кохання



Війна в Україні змінила звичне життя. Якщо у вас є можливість провести День святого Валентина зі своєю половиною, то цей вечір можливо зробити особливим. Згадайте найкращі ваші побачення та перегляньте улюблену комедію з найкращим зірковим складом. Якщо довго обираєте фільм на вечір – вам стане в пригоді наша добірка.

Ми дібрали найкращі фільми про кохання, які варто переглянути ввечері 14 лютого.

ПРАВИЛА ЗЙОМУ: МЕТОД ХІТЧА

Легкий романтичний фільм для двох на День закоханих. У Хітча завжди все під контролем. Він може легко звабити жінку. За гонорар Хітч вчить звабленню чоловіків. Але в якийсь момент з’являється журналістка, яка може викрити цей прибутковий бізнес.

ІНТУЇЦІЯ

Джон і Кейт зустрічаються в супермаркеті, коли одночасно тягнуться за парою рукавичок. Здається, нічого особливого, в кожного своє життя. Але ж інтуїція підказує, що ця зустріч відбулася не просто так.

ТІЛЬКИ ЯКЩО

Романтична мелодрама для закоханих на День святого Валентина, під яку ви точно будете плакати. Саманта, музикант, симпатична і дуже емоційна дівчина, закохана в Яна. Ян весь час проводить на роботі. Здається, їхні стосунки далеко не ідеальні. Але страшна автокатастрофа забирає дівчину і він розуміє, що втратив. Чи є в нього шанс все повернути?

БУДИНОК БІЛЯ ОЗЕРА

Це чудовий любовний роман, який варто подивитись вдвох. Хлопець і дівчина листуються між собою. Але ці листи містичні, тому що вони потрапляють до них крізь час: з майбутнього в минуле і навпаки. Чи зможуть вони зустрітись?

ПРОПОЗИЦІЯ

Чудова романтична комедія на День Закоханих. Головна героїня фільму – начальниця, яку не люблять колеги і яку можуть вислати з країни. Але вона може цього уникнути, якщо вийде заміж…

День Святого Валентина

Стрічка "День святого Валентина" – одна з тих, що після перегляду ще довго не відпускає. Кожен герой фільму стикається з дивовижними історіями, адже День Валентина – одне з найромантичніших свят у році. П'ять різних історій, пов'язаних одним словом – кохання.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW