Молодь із Житомира вперше отримала фінансування для власних проєктів від UPSHIFT



На Житомирщині вперше відбувся навчальний тренінг інноваційної програми для молоді UPSHIFT, яку реалізує громадська організація «Інститут Креативних Інновацій».

UPSHIFT — це глобальна інноваційна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується у понад 40 країнах, що дозволяє підліткам та молоді пропонувати й втілювати у життя інноваційні рішення щодо актуальних проблем у школі, громаді та місті.

Перший набір був присвячений підтримці та розвитку молодих людей через молодіжні центри, простори, хаби. Протягом тренінгу вісім молодіжних команд розробили власні проєкти та отримали фінансування на їх впровадження на суму близько 60 тис. гривень.

“Завдяки UPSHIFT у мене повністю змінився кругозір. Я зрозуміла, що бути вільною у власній думці та не боятися відкривати для себе щось нове – класно. Це стало своєрідною мотивацією, що потрібно йти до своєї мети і не здаватись. Тому, я думаю, що наша команда під назвою “ТЕМП” зможе втілити в реальність задуманий проєкт! Ми хочемо створити простір, де молодь буде отримувати культурне дозвілля. На тренінгу з командою і менторами ми обговорили, яким хочемо бачити цей простір. А зараз вже починаємо втілювати його у реальність!”, — поділилася Анна Прибудько, учасниця програми.

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) продовжує реалізацію інноваційної програми для молоді UPSHIFT на Житомирщині та шукає менторів/ менторок для роботи з молоддю в режимі офлайн.

Форма для реєстрації та деталі за посиланням:

Дедлайн: 19 лютого 2023 року.

Молодь із Житомира вперше отримала фінансування для власних проєктів від UPSHIFT, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW