У Житомирському районі взяли під варту 33-річного молодика, підозрюваного у пограбуванні пенсіонерки



У Житомирському районі взяли під варту 33-річного молодика, підозрюваного у пограбуванні пенсіонерки.

За участі прокурорів Хорошівського відділу Коростишівської окружної прокуратури розглянуто клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану, поєднаному із застосуванням насильства, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, поєднаного з проникненням у житло (ч. 4 ст. 186 КК України).

За результатом розгляду, ухвалою суду особі застосовано тримання під вартою без права внесення грошової застави.

Слідство встановило, що злочин проти власності, у стані алкогольного сп’яніння, скоїв раніше судимий 33-річний житель смт Нова Борова.

Зловмисник, перебуваючи минулого понеділка, вдень, у селі, де проживає потерпіла, з корисливих мотивів, проник у будинок, заподіяв господарці побоїв та силоміць примусив її віддати гроші, які були у помешканні. Заволодівши коштами 85-річної потерпілої, у місцевому магазині купив пляшку горілки, яку випив на зупинці, де й заснув. Вже протягом години його затримали правоохоронці та вилучили решту викрадених грошей.

Досудове розслідування, за процесуального керівництва Хорошівського відділу Коростишівської окружної прокуратури, проводить Житомирське райуправління поліції.

Санкцією зазначеної статті передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Джерело Житомирська обласна прокуратура

У Житомирському районі взяли під варту 33-річного молодика, підозрюваного у пограбуванні пенсіонерки, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW