Ракетний удар по Харкову та терор Херсонщини: головне за ніч по регіонах



Триває триста п’ятдесят четверта доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом доби противник завдав 12 ракетних ударів, 3 з них - по цивільній інфраструктурі Харкова, та 32 авіаційних удари, 6 з яких - із застосуванням БпЛА “Шахед-136”. 4 цих дрони збито. Також противник здійснив понад 90 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Редакція розкаже про ситуацію в країні. 

За даними Генштабу ЗСУ високою залишається загроза подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України.

На Сумщині було зафіксовано 45 «прильотів»

Ворог обстріляв Миропільську, Зноб-Новгородську, Шалигинську громади. Було зафіксовано 45 «прильотів». На щастя, без наслідків.

На Запоріжжі є руйнування в результаті обстрілів

Окупанти обстріляли Вільнянськ, Новоданилівку, Кам’янське та інші населені пункти. Є руйнування в результаті обстрілів, деталі уточнюються. 

Після нічної тиші вже зранку агресор обстріляв Нікополь. Гатив зі ствольної артилерії

Загинула 53-річна жінка. Попередньо є й постраждала – 87-річна пенсіонерка. В неї осколкове поранення.

У місті пошкоджені чотири багатоповерхівки, водоканал і будівля коледжу. 

Інформація уточнюється.

росіяни завдали ракетних ударів по Харкову та обстрілювали прикордонні населені пункти області

Увечері 11 лютого внаслідок ворожого ракетного удару по Харкову пошкодження отримало одне з підприємств та депо логістичної компанії. Одна людина отримала поранення. 

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Синєгубов. Також він розповів про ситуацію в області. Ворог обстріляв з артилерії, мінометів та авіації щонайменше 15 прикордонних населених пунктів Чугуївського та Куп'янського районів.

У Вовчанську зруйновано 13 житлових будинків, господарчі споруди, пошкоджено будівлю поліції. На щастя, без постраждалих.

На Луганщині війська рф не припиняли обстріли

Противник обстріляв Новоселівське, Макіївку, Невське, Кремінну, Діброву, Білогорівку, Новоєгорівку, Стельмахівку, Червонопопівку та Серебрянське лісництво.

На Донеччині по області – один загиблий, 10 поранених

Під обстрілами – Костянтинівська, Курахівська, Лиманська, Мар’їнська, Соледарська й Авдіївська громади. Пошкоджено приватні будинки. По області – один загиблий, 10 поранених.

На Миколаївщині пошкоджено житловий будинок

Ворог завдавав артилерійських ударів по акваторії та населеному пункту Очаківської громади. Пошкоджено житловий будинок. Постраждалих немає.

На Херсонщині не припиняються ворожі обстріли 

Від ворожого артилерійського вогню постраждали передмістя та місто Херсон, а також райони понад 30 населених пунктів. По області – один поранений.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW