Чернігівська влада розгляне можливість повернення тролейбусів на Подусівку



Мешканці мікрорайону Подусівка у Чернігові, який серйозно постраждав під час облоги міста у лютому-квітні 2022-го року, наразі потерпають через відсутність електротранспорту.

Цю проблему під час сесії міської ради 9 лютого підняла депутатка Інна Левченко:

-Наразі на Подусівці немає тролейбусних маршрутів. Прохання, за можливості, включити (у програму, - прим.) відновлення тролейбусного руху на мікрорайон Подусівка, - зазначила депутатка.

Відповідаючи на це, в.о. мера Чернігова Олександр Ломако підкреслив складність цього питання:

-З тролейбусним рухом там буде складніше, адже це питання комунікацій, а щодо автобусного руху… Розглянемо й потім обговоримо. Таким районам як Бобровиця та Подусівкапотрібно, у першу чергу, приділяти увагу, - сказав Олександр Ломако.

Проте головна проблема, за інформацією пані Левченко, полягає у відсутності пільгового проїзду для пенсіонерів та інших категорій:

-У тролейбусах в них був безкоштовний проїзд, а так вони не можуть виїхати. Так як район дуже постраждав: нема ані шкіл, ані садочків, втрачені робочі місця… Мешканці просять або мати якісь пільги в автобусних маршрутах, або повернути тролейбус, - уточнила Інна Левченко.

Олександр Ломако пообіцяв вивчити звернення депутатки та зробити усе можливе.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW