В Одесі затримали продавця метадону,- ФОТО



В Одесі поліцейські затримали 33-річного містянина за торгівлю наркотиками.

Повідомили в нацполіції Одеській області.

Заборонену речовину зловмисник збував під час особистих з клієнтами зустрічей просто на вулицях міста. Йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України, за що передбачено від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Правоохоронці затримали правопорушника на вулиці Генерала Петрова, одразу після того як він продав за тисячу гривень два пакунки з метадоном. Поліцейські вилучили виручені за «товар» гроші та незаконну речовину, наркомісткість якої підтвердили за допомогою експрес-дослідження. Також під час обшуку за місцем мешкання одесита правоохоронці виявили ще більше десятка пакунків з наркотиком, які він планував реалізувати. Нині усе скерували на експертизу.

«Слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси на підставі зібраних в ході слідства доказів повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті наркотичної речовини. Цей злочин передбачений ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Походження незаконної речовини правоохоронці встановлюватимуть в ході досудового розслідування», - повідомив старший слідчий відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Едуард Лівандовський.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW