Співробітники СБУ Дніпропетровщини викрили зрадника на співпраці зі спецслужбами рф



Служба безпеки України в ході системної роботи з протидії підривній діяльності спецслужб рф викрила зрадника, який добровільно погодився працювати на ворога і передавати їм інформацію стосовно українських патріотів та військовослужбовців Збройних сил України.

Про це повідомляє Управління СБУ в Дніпропетровській області. 

Встановлено, що один з мешканців Запорізької області працював у сфері послуг і мав велику клієнтську базу. Після повномасштабного вторгнення рф та окупації частини територій, він за власною ініціативою вийшов на кадрового співробітника фсб, і запропонував свої послуги. 

В обмін на кредит довіри та безпечне життя він надавав ворогу інформацію про патріотично налаштованих українців та місцевих мешканців, які пішли боронити країну до лав Збройних сил України. За зраду він навіть не просив грошей – ідейних переконань та активної проросійської позиції було достатньо. За нетривалий час він вспів «злити» дані стосовно декількох  українських героїв з передової та українських патріотів. 

Також поплічник рашистів, з метою дискредитації військовослужбовців ЗС України та пропаганди наративів «руського миру» серед місцевого населення, систематично розміщував у місцевому Telegram-чаті відеозаписи допитів військовослужбовців ЗС України та  закликав активно допомагати та підтримувати військових рф.

Розуміючи, що правосуддя невідворотнє, він втік за кордон, де зараз і переховується.

Факт співпраці ворожого поплічника зі спецслужбами рф ретельно задокументувала Служба безпеки України.

Зловмисник відповідатиме перед законом за ч.2 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України. 

Йому загрожує від 15 років позбавлення волі до довічного ув’язнення.

СБУ вкотре нагадує, що жоден зі зрадників, навіть переховуючись за кордоном, не залишиться безкарним.

Співробітники СБУ Дніпропетровщини викрили зрадника на співпраці зі спецслужбами рф , фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW