Гуморист з Вінниці Василь Байдак долучився до озвучення мультика «Пес Патрон»



Гуморист родом з Вінниці Василь Байдак долучився до озвучення мультфільму "Пес Патрон". Артист подарував свій голос головним антагоністам Бубухам. 

Про це йдеться в описі до серії. 

Стендап-комік Василь Байдак озвучує в мультфільмі Бубухів, які постійно намагаються влаштувати вибух, а пес Патрон їм у цьому протистоїть. Гуморист є учасником "Ліги Сміху", а також відомий своїми виступами та акціями на підтримку ЗСУ. Крім цього веде популярний абсурдний блог під сценічним образом "Бубудук".

Також український гурт Karta Svitu, який написав саундтрек до мультфільму, випустив ремейк-кавер разом Байдаком. Подію присвятили, тому що пісня «Пес Патрон» набрала мільйон переглядів на YouTube.

У коротких анімаційних роликах чотирилапий рятувальник країни розповідає про свої пригоди та вчить дітей правилам безпеки під час війни. Прем'єра першої серії відбулася 7 січня на сервісі Megogo. Український мультфільм про популярного пса-сапера Патрона створює студією PlasticBag за підтримки USAID, партнером також стала організація ЮНІСЕФ, яка раніше дала Патронові титул «Пса Доброї волі».

7 лютого команда представила другу серію мультфільму. Окрім вінничанина до озвучення персонажів також долучилася акторка Ірма Вітовська, яка втілила спецагентку Паляницю, Даша Астаф'єва стала голубкою Галушкою. 

Джерело: https://vinbazar.com/



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW