Гравець ПФК «Звягель» Валерій Скидан: «Вдома з батьком на тему футболу не спілкуємося»



Як то воно – грати під керівництвом батька-тренера, чого чекати від весняної частини чемпіонату України та чи сумно за роботою розповів найстарший гравець ПФК «Звягель» Валерій Скидан. Про таке йдеться на офіційній фейсбук-сторінці Професійного футбольного клубу «Звягель».

Відпустка – найкращий час для тренувань та відпочинку з близькими

Міжсезоння для футболіста – попри сум за улюбленою роботою – гарний привід побути із рідними та друзями, чим він і скористався. І, звичайно, гарна можливість привести себе у форму перед новими матчами, тому займається у тренажерному залі та бігає. Адже попереду весняна частина чемпіонату України. До речі, тут Валерій не втрачає оптимізму. Адже як і будь-який футболіст, вболіває за свій клуб та чекає його перемог. Вважає, що команді загалом та кожному з гравців є куди рости та розвиватися.

« – Кожен мріє грати в найвищому дивізіоні. Хотілось, щоб наші найкращі гравці залишалися з командою, а керівництво ставило завдання підвищитися у класі, і з командою та гравцями, які нас підсилюватимуть, ми рухалися вперед до перемог», – ділиться гравець.

Валерій згадав, як попередні два роки грав у Словаччині. Оскільки 12 лютого минулого року він та його дружина вирішили узаконити стосунки та поїхати до Словаччини, однак через війну ці плани відклали. Проте щасливий з того, що зараз у рідному місті. Хоча президент словацького клубу чекає на гравця. Та й з тамтешніми друзями постійно контактують.

Про ПФК «Звягель» та Мундіаль

« – Це взагалі щось з світу фантастики. У нас було в мирний час багато команд, але жодна не грала на професійному рівні. І ось це стало під силу нашому президенту клубу – Дмитру Сергійовичу Костюку. В цьому місті люблять футбол. Хочу виділити також наших меценатів – як Степан Антонович Нусбаум, Лавренюк Олександр Анатолійович та Малярик Віктор Васильович! Ці люди завжди підтримують футбол у місті не зважаючи на жодні обставини», – каже футболіст про футбольний клуб.

І переконаний, що ті гравці, які стали частиною клубу, додали колективу багато хорошого, та й сформували дружній колектив.

Не оминув своєю увагою гравець і Чемпіонат світу з футболу 2022. Спочатку Валерій поставив на Німеччину, тоді на Францію, та в обох випадках програв. І на його думку, Мундіаль загалом був нудним.

«Вдома з батьком на тему футболу не спілкуємося»

Як відомо, головний тренер ПФК «Звягель» Руслан Скидан – батько Валерія. І гравець каже, що під керівництвом батька працювати складно через різні бачення футболу. Однак не забуває про субординацію та виконує те, чого тренер вимагає від нього як від футболіста. Та й грає там, де вважає за потрібне тренер (хоча у захисті почувається найкомфортніше). А от вдома вони звичайні люблячі батько з сином, які... не обговорюють тему футболу.

Враження від першої частини історичного сезону «Звягеля»

Перший і останній матч запам’яталися Скидану найкраще. Адже через дискваліфікацію у першому матчі футболіст участі не брав. Та це не завадило йому вболівати та хвилюватися на трибуні, бо як ми пам’ятаємо, то був дебютний на професійному рівні матч і для ПФК «Звягель», і для багатьох гравців. Тож гравцями клубу у першій грі пишається: попри те, що суперник був сильним, вони здобули перший історичний заліковий пункт.

Щодо останнього матчу, то Валерій вдома забив переможний гол одеському «Реал Фарма». Це вважає свого роду реабілітацією за попередній матч з одеситами: тоді не дограв з гравцем, що вплинуло на результат гри не на користь «Звягеля» – 0:1.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW