Обережно! З’явилися фейкові телеграм-канали АТ «Сумиобленерго»



З появою графіків погодинних відключень у нашому житті, кожен споживач шукає для себе зручніший спосіб отримання інформації щодо можливих вимкнень електроенергії в регіоні. Тому, з метою інформування якомога більшої кількості споживачів щодо ситуації з енергопостачанням, окрім офіційного сайту та сторінки у соціальній мережі Facebook, АТ "Сумиобленерго" було створено телеграм-канал, на якому дублюється вся оперативна інформація про відключення електроенергії, актуальні новини щодо роботи товариства та ситуація в енергосистемі України.

Але, останнім часом з'явилось декілька телеграм-каналів, які мають майже ідентичну назву із офіційним телеграм-каналом АТ "Сумиобленерго" та частково дублюють інформацію, яка публікується на офіційних сторінках товариства. Сьогодні- це просто копіювання вже наявної на ресурсах інформації, а завтра-можливе розповсюдження фейків для дестабілізації ситуації в регіоні.

Тому, закликаємо мешканців Сумщини підписуватись тільки на офіційні джерела АТ "Сумиобленерго", тільки в них ви можете знайти достовірну та актуальну інформацію:

Офіційний сайт АТ "Сумиобленерго" - https://www.soe.com.ua/

Сторінка товариства у соціальній мережі Facebook - https://www.facebook.com/sumyoblenergo/

Офіційний телеграм-канал АТ "Сумиобленерго" - https://t.me/SumyEnergo

Довіряйте тільки офіційній інформації!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW