В Одесі затримали чоловіка, який приїхав у місто продавати мисливську рушницю



Поліцейські викрили жителя Одеського району в торгівлі зброєю. Зловмисника затримали одеські поліцейські, коли він приїхав до обласного центру збувати обріз одноствольної мисливської рушниці.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Оперативники відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 встановили, що 38-річний житель селища Хлібодарське має на меті продати зброю й підшукує покупця. Правоохоронці затримали правопорушника одразу після реалізації угоди, щойно той у дворі на вулиці Дегтярній збув обріз за одну тисячу гривень. Гроші та незаконний предмет поліцейські вилучили і за висновками експертного дослідження підтвердили, що обріз є переробленою саморобним способом гладкоствольною вогнепальною зброєю.

«За наявністю достатніх доказів, зібраних правоохоронцями в ході слідства, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у придбанні, зберіганні та збуті вогнепальної зброї без передбаченого на те законом дозволу. Відповідно до ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Нині за клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Походження зброї поліцейські встановлюватимуть в ході слідства», - повідомив начальник слідчого відділення територіального підрозділу поліції Павло Гавришко.

Правоохоронці зауважують, згідно з частиною 3 статті 263 Кримінального кодексу України, не підлягають кримінальній відповідальності громадяни, які добровільно здали органам влади незаконну зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW