У Львові Центр обліку та нічного перебування бездомних потребує взуття та білизну



Приносити чоловіче та жіноче взуття, білизну можна до Центру перебування бездомних на вулицю Кирилівську, 3а у Львові. 

Станом на 6 лютого у Львові Центр обліку та нічного перебування бездомних потребує чоловічого та жіночого взуття, білизну. Тому всіх небайдужих просять допомогти. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Взуття та білизну слід приносити безпосередньо до Центру на вулицю Кирилівську, 3а. Контактні телефони: 233-10-49; 233-14-79.

У Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб потребуюча людина може переночувати та поїсти, отримати теплий одяг, відновити документи та допомогу в пошуку роботи. 

Довідково. У Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб на обліку перебуває майже 4 тисячі людей, яким фахівці надають різну підтримку. Це юридичні, інформаційні, медичні, соціальні та інші послуги. 

Торік послугами відділення нічного перебування скористались 281 людина, з них 36 жінок та 245 чоловіків. Зазвичай, у відділення нічного перебування щодоби вертаються 30-35 осіб. Також у Центрі працює кухня, яка дає змогу забезпечити разовим харчуванням клієнтів відділення нічного перебування (розроблене 10-денне меню, яке включає в себе першу і другу страви, салат та напій).

Читайте також: Як минула доба у Львові та області: ситуація станом на ранок 6 лютого

Фото на головній: Романа Балука



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW