Як минула доба у Львові та області: ситуація станом на ранок 6 лютого



Зокрема, за добу на Львівщині прибули ще 52 переселенці. 

Станом на ранок 6 лютого голова Львівської ОВА Максим Козицький у телеграм-каналі повідомив, як минула доба у Львові та області. Зокрема, впродовж 5 лютого та ночі цього дня загроз повітряно-ракетних ударів не виникало.

За добу евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 52 вимушені переселенці. До Перемишля з нашої області чотирма потягами вирушили 1192 особи.

Щодо ситуації на кордоні у пунктах пропуску на території Львівської області, то жителів попереджають, що через вимкнення електроенергії та негоду електронні системи контрольних служб можуть працювати нестабільно. 

Щодо ситуації на дорогах Львівщини. Вночі для очищення доріг державного та місцевого значення області задіяли 119 одиниць спецтехніки. Наразі організації, відповідальні за експлуатаційне утримання доріг області, продовжують очистку шляхів. Якщо маєте інформацію про нерозчищені дороги державного та місцевого значення у Львівській області, можна зателефонувати на "Гарячу лінію Львівської ОВА" - 112.

У межах проєкту "Мери за економічне зростання", який реалізовує ПРООН у партнерстві з Європейським Союзом, Новороздільська ТГ Стрийського району отримала генератор та теплі ковдри для "Пунктів незламності".

Крім того, юний артист Львівщини Юрій Напора виступив перед парафією церкви Успіння Пресвятої Богородиці у селі Страдч Яворівського району. Парафіяни та настоятель храму пожертвували 50 тисяч гривень, які скерують на купівлю БТР для 103 бригади ТРО. 

Читайте також: Як вимикатимуть електроенергію у Львові та області 6 лютого

Фото на головній: Максим Козицький, фейсбук



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW