"Білі Янголи" евакуювали вагітну мешканку з Бахмута до Слов'янська



Поліцейські вивезли жінку з найнебезпечнішого району міста та доставили до лікарні, адже їй скоро народжувати. Крім того, «янголи», ризикуючи життям, повернулись під обстріли, щоб вивезти старшу доньку вагітної, яка мешкала з дідусем та бабусею у підвалі багатоповерхівки. Заразі дівчинка та мама вже разом. 

Бахмут залишається найгарячішою точкою на мапі Донеччини. Росіяни щодня намагаються стрети місто з лиця землі. Під постійними обстрілами люди організували свій побут у підвалах, звикли до відсутності комунікацій і виживають за рахунок гуманітарної допомоги. Але деякі цивільні все ж наважуються виїхати з небезпеки, - повідомляє поліція Донецької області.

Нещодавно до евакуаційного екіпажу "Білі Янголи" звернулася жінка, яка попросила евакуювати її вагітну племінницю. У будинок дівчини влучив снаряд, батько отримав поранення і наразі перебуває в лікарні, за ним доглядає матір. Вагітна Галина переїхала до тітки, але й тут біля оселі стався "прильот".

Поліцейські вивезли породіллю до більш безпечного місця та доставили до лікарні, адже Галина перебуває на 8 місяці вагітності і скоро має народити. Під час евакуації дівчина повідомила, що в Бахмуті залишилась її донька, яка тимчасово проживала з бабусею та дідусем. Через постійні обстріли вони не могли зустрітись, адже наражати на небезпеку дитину та себе було ризиковано. Тому Галина попросила правоохоронців привезти шестирічну Арину до неї.

Поліцейські повернулись за дівчинкою. Арина разом з бабусею та дідусем перебувала у підвалі.

"У нас тут все розбило, люди виїхали, дітей теж немає. Мені тут навіть ні з ким гратися, ось тільки іграшки і все", - сказала поліцейським Арина.

"Янголи" вмовили бабусю виїхати разом з онукою. На дівчинку надягли спеціальний жилет і каску, посадили в броньоване авто та вивезли до матері. Наразі Галина та Арина вже разом.

Поліцейські вкотре закликають мешканців Донеччини евакуюватися із зони бойових дій та не наражати на небезпеку себе та своїх дітей.

Звернутися за допомогою до евакуаційної групи "Білий Янгол", яка працює на Бахмутському напрямку, можна за телефоном 066-56-15-102.

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новости Славянска)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news6262



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW