Архієпископа Тернопільського і Кременецького Нестора возвели в сан митрополита



Сьогодні, 2 лютого, у Києві відбувся Священний синод ПЦУ під керуванням Митрополита Київського і всієї України Епіфанія.

Під час синоду були приняті важливі рішення, зокрема, Заява Священного Синоду щодо необхідності законодавчого обмеження втручання країни-агресора в релігійне життя України, прийнята Постанова Священного Синоду про порядок надання благословення парафіям та монастирям на використання новоюліанського календаря. А на Волині і Тернопільщині вирішили створити 5 нових монастирів.

Про це повідомляютьна офіційному сайті ПЦУ.

Також декілька архієпископів за довголітнє віддане служіння возвели в сан митрополита. Серед них і наш владика Нестор, керуючий Тернопільською єпархією ПЦУ.

Про це повідомили на Facebook-cторінці Тернопільської єпархії ПЦУ.

"Щиросердечно вітаємо архієпископа Нестора з возведенням у сан митрополита. Плідного служіння Вам, владико, на славу Божу та для утвердження Помісної Української Православної Церкви!", - повідомляють у дописі.

"Беручи до уваги довголітнє віддане служіння Помісній Українській Православній Церкві та плідну архипастирську працю – архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор возводиться в сан митрополита" – йдеться в Указі Митрополита Київського і всієї України Епіфанія.

Архієпископа Тернопільського і Кременецького Нестора возвели в сан митрополита (ДОКУМЕНТ), фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW