У Миколаєві облаштують спеціальні місця для депутатів у бомбосховищах



Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич запропонував створити для депутатів спеціальні місця у бомбосховищах, де буде безперебійний доступ до інтернету та електрики. 

Таку думку мер озвучив 31 січня на черговій сесії Миколаївської міської ради, передає 0512.ua. 

- Я розмовляв з головою міста Дніпра, то він розповів, що у них сесія міськради проходить в гібридному форматі. Я розповів, що у нас, іноді, не вистачає голосів для прийняття рішення, тому що у деяких депутатів немає електрики або інтернету. Він запропонував, забезпечити депутатів старлінком і місцем де б вони могли працювати. Тому я хотів запропонувати, всім депутатам, які не мають можливості працювати, через проблеми з електроенергією та інтернетом, ми обладнаємо одне з бомбосховищ, куди ви можете приїхати і там спокійно працювати. Це місце буде засекречено, інформація про розташування місяця буде передана вам особисто, - сказав Сєнкевич.

За словами мера, така ідея виникла через те, що деякі депутати мають проблеми із доступом до інтернету, а з початку війни сесії Миколаївської міської ради проходять в онлайн-форматі.

Нагадаємо, 26 січня, під час сесії міськради Миколаєва, депутати проголосували за програму забезпечення житлом військовослужбовців військових частин Миколаївського гарнізону на 2023-2025 роки.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW