російська армія вдарила по житловому будинку в Харкові. Хроніка великої війни: 30 січня



Розпочалася триста сорок перша доба російського широкомасштабного вторгнення.

На Бахмутському, Вугледарському напрямках рф намагається прорвати українську оборону На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань противника не виявлено. З мінометів та артилерії ворог обстріляв райони населених пунктів Хрінівка та Красний Хутір Чернігівської області; Волфине, Писарівка і Запсілля - Сумської та Одноробівка, Червона Зоря, Ветеринарне, Стрілеча, Глибоке, Зелене, Нескучне, Тернова, Стариця, Верхня Писарівка, Огірцеве, Вовчанськ, Бударки і Новомлинськ Харківської області. На Куп’янському напрямку обстріляно райони населених пунктів Дворічна, Вільшана, Синьківка, Петропавлівка, Піщане, Крохмальне, Берестове, Зелений Гай, Вишневе на Харківщині та Новоселівське, Стельмахівка і Андріївка Луганської області. На Лиманському напрямку вогневого ураження зазнали Макіївка, Невське, Червонопопівка, Кремінна і Діброва Луганської області та Терни і Ямполівка на Донеччині. На Бахмутському напрямку від вогневого впливу постраждали Спірне, Берестове, Білогорівка, Роздолівка, Бахмут, Диліївка, Дружба та Нью-Йорк Донецької області. На Авдіївському напрямку під ворожий артилерійський вогонь потрапили Сєверне, Водяне, Первомайське Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка і Новомихайлівка. На Новопавлівському напрямку обстріляні Богоявленка, Вугледар, Нескучне і Велика Новосілка Донецької області. На Запорізькому напрямку від вогню артилерії противника постраждали райони більш як 15 населених пунктів, зокрема, Времівка і Новопіль Донецької області; Полтавка, Малинівка, Червоне, Гуляйполе, Чарівне, Новоданилівка, Оріхів, Новоандріївка Запорізької області та Нікополь - Дніпропетровської. На Херсонському напрямку російські окупанти обстріляли передмістя та місто Херсон. Є постраждалі серед мирних мешканців.росіяни минулої доби вбили одного жителя Донеччиниросійська армія за минулу добу, 29 січня, вбила одного жителя Донецької області і ще одній людині завдала поранень.

Про це начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі. 

"За 29 січня стало відомо про 1 жителя Донеччини, убитого росіянами, - у Красногорівці. Ще 1 людина в області зазнала поранень", - зазначив він.

росіяни обстріляли житловий будинок у Харкові

Слідчі вилучили уламки російської ракети на місці удару по житловому будинку в Харкові.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов.

«Поліції відомо про 3 поранених та 1 загиблу. Загиблій було 85 років, вона знаходилась у своїй квартирі в момент детонації. На місці події слідчі вилучили уламки металу, попередньо - 5В55 ракетного комплексу С300», - зазначив Болвінов.

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новости Славянска)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news6262



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW