Чи повторить Росія сценарій війни 24 лютого? Олексій Данілов відверто відповів на запитання



Олексій Данілов, секретар Ради національної безпеки й оборони України, відверто відповів на запитання журналістів

В ефірі "Радіо "Свобода" секретар РНБО України прокоментував повторний наступ Росії на територію України, що є вже не чимось можливим чи абстрактним, а реальною загрозою найближчого часу. 

Як зазначив Олексій, Росія просто так не відступить, попри всі свої проблеми і труднощі, тож українцям потрібно зосередити свої зусилля на боротьбі. 

"Так, буде складно, нам не можна розслаблятися, але, повірте, все буде. Давайте почекаємо… Складний період зараз буде щонайменше місяць-півтора-два, а може, і три. Нам треба пройти цей складний шлях", – заявив секретар РНБО.

Сьогодні повторення подій лютого 2022 року неможливе, – секретар РНБО Данілов

Звідки саме слід очікувати ворожого наступу, наразі не розголошується, проте повторення минулорічних трагічних подій 24 лютого не буде. 

" Як було в лютому 2022 року, у них точно не вийде. На сьогоднішній день пильність на кордоні та пильність наших ЗСУ зовсім в іншому стані. Але це не привід вважати, що все закінчено", – додав Данілов.

Нагадаємо, що цими днями видання Bloomberg повідомило, що Росія готує новий наступ. За словами джерел видання, близьких до Кремля, новий наступ може розпочатися вже в лютому-березні – до того, як Київ отримає танки зі США та Європи.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW