Як позбавитись слідів від дезодоранту на одязі - домашні лайфхаки



Дезодоранти здатні залишати на вашій одежі сліди, які важко відіпрати. Тож ділимося з вами лайфхаками, як повернути вашому одягу найкращий вигляд. Для цього знадобляться засоби, які є в оселі кожної української господині.

Гліцерин

Щоб скористатись цим засобом, варто за кілька годин перед звичайним пранням нанести гліцерин на плями.

Лимонний сік

Виявляється лимон не лише смачний і корисний фрукт, а й відмінний плямовивідник. Вичавіть сік із половини лимона та на 10 хвилин змочіть ним пляму. А далі варто у прохолодній воді випрати одяг із порошком.

Старі капронові колготи

Цікавим лайфхаком є протирання шматком колготок уже висохлу пляму. Цей метод підійде, як для кольорових, так і для чорних речей.

Оцет

Скористайтеся наступним алгоритмом. Спочатку змочіть ватний диск звичайним 9%-ним оцтом. Спробуйте обережно відчистити пляму, а через 10 хвилин попріть ваш одяг у пральній машині. Варто застерегти, що категорично заборонено використовувати цей засіб для речей білого кольору.

Господарське мило та аспірин

Щоб позбутись неприємних плям, натріть милом потрібне місце, та залиште на пів години. Далі замочіть у мильно-водяному розчині та через деякий час випріть у пральній машині.

Вивести плями можна і за допомогою звичайного аспірину, який є у кожній аптеці. Розчинивши у 70 мл. прохолодної води 2 таблетки звичайного аспірину та натерши з допомогою зубної щітки сліди від дезодоранту цим розчином, можна теж вивести плями. Цей препарат знайдеться у кожній аптеці, а для дії суміші потрібно всього 3 години.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW