У вівторок на Прикарпатті не буде вимкнень за графіками, – обленерго



У вівторок, 24 січня в Івано-Франківській області будуть вимірювати величину електричного навантаження, щоб знати скільки електрики за добу споживає область за нормальних умов. Через це з 00:00 до 23:59 не будуть застосовані жодні ліміти. Звісно, в тому випадку, якщо не буде нових атак на енергосистему країни.

За розпорядженням Міністерства енергетики у цей день буде проведено заміри погодинного активного навантаження на електромережі, щоб отримати точну інформацію про обсяги реального споживання області.

Про це пише “Галка” з посиланням на фб-сторінку “Прикарпаттяобленерго”.

“Від виміряних завтра величин будуть залежати майбутні ліміти, і ці дані будуть вихідними при формуванні графіків обмежень. Тому, щоб можна було зрозуміти, скільки мегават області потрібно для нормальної, повноцінної роботи, плануйте свій день з врахуванням того, що обмежень електроенергії не буде”, – йдеться в повідомленні.

Виміри електричного навантаження проведуть у всіх регіонах країни, для того, щоб мати реальну картину прогнозованого споживання в кожній області. До 10 лютого оператори систем розподілу (обленерго) відзвітують перед «Укренерго» та Міненерго. Відтак інформація про погодинне активне електричне навантаження стане основою для перегляду лімітів для кожної області зокрема.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW