У Покровську на базі терцентру відкрито соляну кімнату



Розширити соцпослуги та проводити галотерапію для мешканців громади фахівцям УСЗН вдалось у рамках реалізації міжнародного проєкту GIZ.

«Ми постійно працюємо над залученням нашої громади грантів міжнародних організацій. За кошти німецької урядової організації GIZ у терцентрі був виконаний ремонт, завезені нові меблі, спортивне обладнання, тренажери та відкрито сольову кімнату», - розповіла начальниця УСЗН Ірина Бонзюх.

Сольова кімната, яка працює вже тиждень, побудована на найвищому технологічному рівні з аудіо- та світлотерапією. Крім того, вона оснащена галогенератором, який діє, як сольовий аерозоль.

«Сподіваємось, що соляна кімната стане родзинкою терцентру. Ця послуга буде доступна не лише для відвідувачів терцентру, а й усіх мешканців громади. Ми вдячні німецькій урядовій організації GIZ, завдяки якій вдалось реалізувати цей проєкт», - зауважила заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна.

Крім соляної кімнати для відвідувачів терцентру облаштований спортивний куток з тренажерами, медичним обладнанням та масажним кріслом. Медична сестра може виміряти тиск, температуру. Скористатись такими послугами можуть усі бажаючі, але за призначенням сімейного лікаря

«За рахунок коштів Покровської МВА можуть скористатись послугами соціального оздоровлення представники пільгових категорій населення – це особи з інвалідністю, ті, хто постраждав в наслідок збройної агресії рф, діти-сироти, особи, у яких сукупний дохід становить менш як два прожиткові мінімуми. Для усіх інших, хто не входить до цього переліку, послуга є платною і становить 66, 46 гривень за час відвідування сольової кімнати», - розповіла т.в.о.директорки Терцентру Тетяна Шабанова.

Для того, аби відвідувати сольову кімнату, отримати відповідне направлення від сімейного лікаря, звернутись до УСЗН з пакетом документів та написати заяву.

Возможно, это изображение 3 человека, люди сидят, люди стоят и в помещенииВозможно, это изображение в помещении

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW