Ще 4-х мешканців Дніпропетровщини підозрюють у колабораційній діяльності, - ФОТО



На Дніпропетровщині за публікацію проросійських дописів дізнавачі поліції викрили чотирьох колаборантів. Мешканка Павлограду та троє жителів Тернівки на особистих сторінках в одній із соціальних мереж вихваляли російську армію та керівництво країни-агресора.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Національної поліції у Дніпропетровській області.

На минулому тижні дізнавачі сектору дізнання спільно з поліцейськими карного розшуку Павлоградського районного відділу поліції та оперативниками УСБУ м. Павлограда провели санкціонований судом обшук. За місцем мешкання тернівчанки, підозрюваної у колабораційній діяльності, вони виявили та вилучили мобільний телефон. Усі дії проводились під процесуальним керівництвом окружної прокуратури.

17 січня співробітники поліції провели три обшуки за місцем мешкання осіб, які у забороненій в Україні соціальній мережі підтримували дії ворога. Слідчі дії проводились у двох жителів м. Тернівка та мешканки м. Павлоград.

16 та 18 січня зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність).



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW