На Житомирщині поліцейські завадили місцевому наркотрафіку



Причетного до розповсюдження заборонених речовин днями затримали працівники кримінальної поліції Бердичівського райвідділу.

26-річний місцевий житель на околиці міста якраз розклав по сховкам замовлений товар, коли до нього підійшли поліцейські оперативники.

В одному місці – лісо-парковій зоні – було викрито загалом 36 закладок. У пакуночках, які вилучили працівники слідчо-оперативної групи, знаходились різні речовини. За попередніми висновками фахівців, це можуть бути психотроп та галюциногенними гриби. Точний вміст встановить експертне дослідження.

Попередньо, про чоловіка відомо, що він уже є фігурантом кримінального провадження, відкритого раніше за оборудки з наркотиками. Речовини потенційним покупцям він розповсюджував через закладки у місті, фіксував геолокації та скоординовував замовників через месенджер-канали.

Усі ці відомості наразі перевіряються правоохоронцями у рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

За розповсюдження наркотичних чи психотропних речовин чоловікові може загрожувати ув’язнення на строк від 7 до 10 років.

Бердичівський районний відділ поліції



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW